tirsdag 9. juni 2009

I dag ble det hjemmelagde vårruller til middag


I dag har jeg lagt vårruller for første gang...og det var jammen godt!!
Tror jeg legger ut en sånn ca oppskrift (jeg bare tok litt forskjellig). Den bør prøves :P


Oppskrift vårruller:
1 pk vårrull pastry (ligger i frysedisken på asia mat)
ca 100 gram glassnudler (kokes 5-10 min og skjæres opp i mindre lengder)
250 gram kjøttdeig
3-4 finhakkede hvitøksfedd
1/2 boks bønnespirer (deles opp litt)
1-2 stk revet gulrot
1 egg
1 kjøtt buljong (løs opp i et par ss vann)
1 ss soya saus
1 ss sukker

(ekstra sterk: smak til med chillisaus/chillipulver)

Stek kjøttdeig og hvitløk og bland inn egg, gulrot, bønnespirer og glassnudler.
Tilsett buljong og krydder. Blandes godt, og avkjøles litt.

Legg 1-2 ss fyll nær det ene hjørnet på pastryen, rull rundt en gang og brett inn kantene og rull videre.
Varm opp olje i en wok panne. Legg vårrullene i pannen med skjøten ned. Stekes på hver side til de er gyllenbrune (kan også bruke frityrkoker).
Dekk en rist med kjøkkenpapir og legg de ferdigstekte vårrullene på til avrenning.

Ps: jeg ser det er mange som kommer inn på dette blogginnlegget ved å søke etter oppskrift på vårruller...så jeg hadde blitt kjempe glad for tilbakemeldinger om noen prøver oppskriften:)

Ingen kommentarer:

If you don't understand Norwegian,
select your language in the google translator to the left.